Beauty

Huidsalon Fem – mijn schoonheidsspecialiste


Ben altijd vrij druk met onze 2 kindjes, werken en dan nog het sociale leven van mijzelf en m’n man welke ik ook “bij wil houden”. Nu 2 maand geleden besloten weer wat meer tijd aan mijzelf te besteden, dus ineens opzoek naar een goede schoonheidsspecialiste, wat ik belangrijk vond bij het zoeken, iemand die bindweefselmassages geeft. En ja hoor wist dat ze t deed, dus toch eindelijk eens een afspraak gemaakt bij, huidsalon Fem
Zo’n 1,5 maand geleden was weer mijn eerste bezoek aan een schoonheidsspecialiste sinds lange tijden, woensdag m’n 2de bezoek gehad bij Femke eigenaresse van huidsalon Fem. Wat is dit genieten!

Woensdag kreeg ik eerst een reiniging van de huid en aansluitend van deze behandeling uiteraard voor de 2de keer een bindweefselmassage. Vorige keer werd ik de volgende morgen wakker en bij het wassen van mijn gezicht voelde het of ik bont en blauw was (wel op een goede manier hoor haha), ik voelde dat er de avond daarvoor echt iets was gebeurd met m’n huid / gezicht. Ook had ik een gezonde gloed over mijn huid, de doorbloeding was al goed stimuleert.

Dat was opnieuw het geval, het gevoel was al iets anders, wel gevoelig maar denk dat mijn gezicht er nu al iets beter tegen kan dan de vorige behandeling. Opnieuw een gezonde kleur in mijn gezicht, frisse look.

Waarom een bindweefselmassage voor het gezicht?

Sommige mensen moeten er niet aandenken en ik vind het echt waar heerlijk! Vooral wanneer het gedeelte bij mijn ogen gedaan wordt. Ik weet het klinkt raar misschien, want je huid wordt echt losser gemaakt en op een goede stevige manier.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Deze massage wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslaping in het gezicht, de hals en decolleté. Ook kunnen littekens sterk worden vervaagd, dit is en van mijn redenen waarom ik er weer aan wilde beginnen. 

Ik ben rond mijn 16de gebeten door een teek en daardoor de ziekte van Lyme gekregen, het enige nadeel hiervan was dat het gif uit mijn lichaam wilde, dit kan gebeuren door een hele nare plek ergens op je huid. Droge rode plek die steeds groter kan worden. De pech voor mij, hij ontstond in mijn gezicht. Het is al een stuk minder dan het was, maar begon te merken dat ik het litteken weer ging voelen. Deze massage is voor mij een uitkomt, het helpt voor mij echt!

Verder verbeterd de massage de huidstructuur (door aanmaak van collagene en elastieken vezels), hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit crèmes die je gebruik. De huid zal er jonger en stralender gaan uitzien. Mocht je cellulitis hebben, dan is deze behandeling ook zeker aan te raden.

Ook wat producten van Medik8 meegekregeom te testen, zal snel laten weten wat dit doet met mijn huid. Ben erg benieuwd, de geur alleen als is heerlijk. 


Mijn volgende behandeling is gelukkig weer geboekt, kan niet wachten 😉 

Klik hier voor meer informatie en behandelingen van Huidsalon Fem.

Liefs, Glenda 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s