Beauty·Kind

Eerste kappers bezoek kleine meid

Afgelopen zaterdag toch echt aan toegegeven, onze kleine tuttebel voor het eerst naar de kinderkapper. Ze had echt al een hele bos voor een meisje van 7 maanden, maar helaas zoals vele baby’s werd het haar op haar achterhoofdje steeds minder en meer fluis dan echt haar. Door het schuren met haar hoofdje was al een hoop afgebroken en pluizig, niet echt mooi meer.
Je hoort verschillende verhalen, de een zegt niet doen komt vanzelf goed en de ander zweert er juist bij. We gaan het hopelijk binnenkort zien. Kapster zei ook dat we er goed aan deden en dat het nu gewoon mooie en gelijk kan groeien waardoor ze snel weer een volle mooie bos zal krijgen. Maar goed wat een verschil en wat zonde dan 😦 schrik toch wel even als je ziet wat er dan nog van afkomt zeg.

Bovenop was het haar behoorlijk lang (en nog wel hoor voor een kleintje van 7 maanden). Aan de zijkanten had ze 2 lange plukken en zelfs al een beetje krul (zo lief).. Maar ook die zijn nu weg, slik!

Zelf vond ze het eerste bezoekje aan de kapper wel erg leuk! Heeft alleen maar zitten lachen en vond het allemaal super interessant. Uiteraard hebben we wat plukjes bewaard van ons eerste bezoekje, hoe cliché ook het is toch een dingetje 🙂

Voor de mama’s, wat zijn jullie ervaringen? Ben erg benieuwd!

Liefs, Glenda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s